Over Annita

Inzicht in je gedrag …

Aan de slag met …

Mensen (kinderen, pubers, (jong) volwassenen) maken me nieuwsgierig. Nieuwsgierig naar het waarom we de dingen doen zoals we ze doen. Waarom we blijven vasthouden aan het vertrouwde terwijl we soms zo verlangen naar iets anders. En waarom het zo moeilijk is om zelf die stap te zetten.

Het analyseren van gedrag en problemen, het ontdekken van kwaliteiten en talenten die hier ten grondslag aan liggen, maakt dat ik ontzettend dankbaar werk doe.  Mensen laten zien welke kwaliteiten en talenten ingezet zijn om pijnen en problemen te vermijden. De verrassende en blije gezichten als mensen naar huis gaan, dat maakt mijn werk zo waardevol. Iedere keer heb ik het gevoel dat ik mensen een stukje dichterbij zichzelf heb gebracht, ik geef een beetje geluk mee. 

10+ jaar ervaring als coach en in het onderwijs.

  • Specialist begaafdheid SOO
  • Specialist begaafd & speciaal
  • Kindertolk
  • Hoogsensitiviteit & Hoogbegaafdheid
  • Talentgedreven coachen

Even kennismaken …

Over Annita

Ik ben de drijvende kracht achter GedragKracht. Ik luister naar jouw verhaal, stel vragen die een beroep doen op je onderbewustzijn. Alles wat in je bewustzijn zit, wat je me zo kunt vertellen, weet je al.

En daar kom je niet voor.  Ik maak geen gebruik van een vaste methode. Mijn ervaring heeft me geleerd dat er niet een malletje (methode) is die op iedereen van toepassing is. We zijn allemaal anders, hebben te maken met verschillende problematieken. Het vraagt van mij om combinaties te maken van verschillende technieken en methodes. 

Annita: gedragkracht

Aangesloten bij

Achtergrond

Certificering

  • Aangesloten ben bij het Kwaliteitsregister Hoogbegaafdheid – KRHB
  • Ingeschreven sta bij Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs – CRKBO
  • Aangesloten ben bij de Landelijke Beroepsvereniging Specialisten Begaafdheid – LBSB
  • Als coach val ik onder Wkkgz-klachtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

Samenwerken

Partner van de Steven

Ik werk samen met De Steven training en coaching te Hoogeveen. Telefonisch bereikbaar op 0528-236030.